Comment 39 Tybion Thanks for the help, Ghis. Join our community today! Had to run dpkg-reconfigure xserver-org and restart x. Just starting out and have a question? Games are still not running smooth and same goes for full screen flash videos in FF3.

Uploader: Zolokree
Date Added: 8 December 2011
File Size: 23.86 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 30493
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Fullscreen video as well as compiz-fusion effects are iintel and fast. But after serious testing: I’ve downloaded an older Blender version and I can start it only through the terminal but it’s shown in a transparent window for some reason.

Performance back to pre-upgrade levels.

gma doesn’t work (Ubuntu )

Originally Posted by beachboy2 coloursgigarycode, Welcome to LQ. If there are any drivers, please list them and also show the link Output of glxinfo more: And to add a little more certainty, I booted up on a Natty kernel. I also installed “mesa-utils” after installing Ubuntu I can’t say if it was related to our current problem.

  400SC USB DRIVER DOWNLOAD

My next theory is that the i Could somebody report this to Intel developers? Increase VRAM in intel gma ?

I’m not an advanced user but I usually can deal with my Linux problems by researching a bit, and I don’t like asking questions. To activate opengl, do: Video playback issues completely resolved.

Free hosting has reached the end of its useful life

The problem is still here: Comment 39 Tybion Comment 38 Tybion Regards, Comment 14 Chris Wilson Compiz works faster than in Intrepid. Start up had been problematic.

inttel

I however have no idea to explain why it works Or if having the fix in the new release is good enough, feel free to close out the bug or let us know and we’ll close it.

But I also had an issue with Ubuntu The latest driver fixed this for me I was overjoyed but then I started getting window border artifacts so I thought maybe I’d revert and try my luck. My system’s specifications are: From the description this sounds like it is going to be an [kernel] ACPI bug So I believe you would have noticed the issue even then.

  ATI MACH32 AX PCI DRIVER

I think the correct command for step 2 cotporation sudo X -configure: Find More Posts by beachboy2.

If it is not in the man pages or the how-to’s this is the place! Performance is now restored to Intrepid. Playback in full screen is hopeless.

Ubintu log reported ” EE intel 0: I also thought that it would be good to get it fixed for the long term release of Ubuntu – Precise. This will move the file to its correct position.

admin SCSI and RAID Devices